Vés al contingut

Cooperativa de Vinaixa

La Cooperativa de Vinaixa, amb 340 socis, treballa des de l’any 1920 per oferir els millors productes nascuts de la nostra terra i té en l’oli d’oliva verge extra el seu màxim exponent.

Treball, esforç, sacrifici i emprenedoria són alguns dels termes que defineixen el grup d’homes i dones que dia rere dia tiren endavant la Cooperativa del Camp.

L’any 1920 neix una nova entitat sota el nom de Cooperativa del Camp de Vinaixa.
Al 1940 i gràcies la fusió dels sindicats EL PORVENIR i el Agrícola de Vinaixa, es funda la que avui en dia coneixem com La Cooperativa de Vinaixa SCCL.

Amb el pas del temps, els productors d’oli d’oliva arbequina verge extra, preveuen la necessitat de crear un segell de qualitat i d’origen que els diferenciï de la resta.

Aquesta proposta es converteix en realitat i és l’any 1975 quan s’inscriu la nostra cooperativa com una de les principals promotores i fundadores de la Denominació d’Origen Protegida de Les Garrigues.

De mica en mica, la cooperativa, amb molt esforç i treball, ha anat creixent fins actualment comptar amb unes collites anuals que, segons la temporada, oscil·len entre els 800.000 i 900.000 quilograms d’olives.

Actualment els productes els comercialitza a través de la seva Agrobotiga on es troben recent envasats. També es distribueix via sol·licitud per telèfon o correu electrònic, el qual l’entrega es realitza a la mateixa porta del domicili del client.

La cooperativa, en aquesta expansió natural i progressiva, ha anat més enllà, traslladant i oferint la seva gamma d’olis al Mercat de la Concepció de Barcelona, juntament amb altres productes de la terra.

PRODUCTES

VÍDEOS

GALERIA