Vés al contingut

Molí d'Oli Vilà

Des de 1942, amb més de 75 anys d’experiència i actualment la quarta generació Vilà, han respectat el procediment tradicional en l’extracció de l’oli. Donant sempre prioritat a l’obtenció d’un producte singular mitjançant una molturació que respecta la composició natural de l’oliva i que evita la pèrdua dels aromes característics de l’oliva arbequina.

El Cogul és una terra històricament d’oliveres, on es troben arbres mil·lenaris i noves plantacions. El seu paisatge, la seva posició geogràfica i les seves característiques demogràfiques converteixen el Cogul en una zona única i amb un impacte important en les característiques de les oliveres.

Oli Vilà produeix un oli de categoria verge extra, el més alt en els nivells que classifiquen els olis. S’obté amb procediments mecànics en condicions òptimes i sense més tractament que la rentada de les olives, la decantació, centrifugació i filtrat. L’oli Vilà és produït 100% per oliva arbequina.

El Molí Vilà compta amb totes les eines necessàries per a la producció de l’oli. Des que entra l’oliva fins que surt envasat. Ens encarreguem de totes les fases d’aquest procés, amb alts estàndards de qualitat, per tal d’obtenir el millor de cada oliva. Totes les nostres olives són portades per agricultors locals i premsades en menys de 24 h per tal d’obtenir el millor suc de l’oliva conservant totes les seves propietats. Aquest oli està conservat en dipòsits d’acer inoxidable evitant el seu deteriorament fins al seu envasat.

PRODUCTES

VÍDEOS

GALERIA