Vés al contingut

Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques

L’èxit de la Cooperativa Sant Isidre està avalat pels prop de 650 socis que té, una producció de 400 tones anuals d’oli d’oliva verge extra, 5 milions de quilos anuals de fruita i una secció de crèdit amb més d’un miler d’usuaris.

La Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques va ser fundada el 1912 i va ser una de les pioneres de les terres de ponent en el cooperativisme.

Compromesos amb l’entorn, ens sentim orgullosos de formar part del projecte d’uns pagesos que un dia van decidir buscar la sostenibilitat del sector i de la seva comarca. Aquests agricultors conreen, recullen i lliuren les olives a la cooperativa, on se n’extreu l’excel·lent i reconegut oli d’oliva extra verge amb Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues.  

Amants del camp, arrelats a la terra i a la tradició, hem fet de l’oli d’oliva arbequina una forma de vida, que aporta valor, riquesa i excel·lència al nostre producte.

Treballem amb un sistema de producció d’aliments de qualitat elaborats amb mètodes respectuosos amb la salut i el medi ambient, i certificats pel Consell Català de la Producció Integrada, IFS food i el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

AUDIOVISUAL

GALERIA