L’Ajuntament de les Borges Blanques ha preparat una ruta cultural, amb tast d’olis organolèptic, al voltant de la ciutat durant els dies 20, 21 i 22 de gener de 2017.

Es tracta d’una ruta guiada, circular, d’un quilòmetre de llargada, amb inici i final al pavelló de l’Oli que recorrerà els punts d’interès de la localitat com la plaça de la Constitució, el carrer Hospital, carrer del Carme, … En acabar la Ruta Cultural, tots els participants podran realitzar un tast d’olis a càrrec d’un expert en una sala especialment habilitada al pavelló de l’Oli. Feu clic al següent enllaç per observar la ruta amb detall bit.ly/rutacultural (la organització es reserva el dret de canviar el recorregut de la ruta sense previ avís)

Les rutes guiades començaran el dia 20 a les 11 i n’hi haurà una cada hora fins a les 13h, que començarà l’última visita. Repetirem el mateix horari el dia 21 i 22 de gener de 2017.

La inscripció a la ruta Cultural de les Borges Blanques + tast té un cost d’1€ que s’haurà d’abonar al punt d’informació de la Fira a l’inici de la ruta. És necessari inscriure’s al dia i hora que es desitgi. Places limitades a 40 persones, en cas d’haver-hi un grup ple, el sistema d’inscripcions no el deixarà continuar, caldrà provar una altra hora/dia.


FORMULARIS D’INSCRIPCIÓ (formulari individual, no permet inscriure grups)

hora/dia DIVENDRES DISSABTE DIUMENGE
11 – 12 INSCRIPCIÓ INSCRIPCIÓ INSCRIPCIÓ
12 – 13 INSCRIPCIÓ INSCRIPCIÓ INSCRIPCIÓ
13 – 14 INSCRIPCIÓ INSCRIPCIÓ INSCRIPCIÓ