Vés al contingut

Peccatum7

El Molí d’Oli Simbionatur neix l’any 2010 com empresa familiar, amb la producció de l’oli d’oliva verge extra 100% arbequina de gran qualitat. Produeixen  l’oli verge extra PECCATUM 7  amb la singularitat que ho fan a través d’una agricultura ecològica i biodinàmica.

QUÈ ÉS LA PRODUCCIÓ BIODINÀMICA?
La producció biodinàmica es va posicionant com una tendència de mercat, ja que té en compte la interrelació de l’espai i la producció, tot respectant el medi ambient i l’entorn. Aquest mètode de cultiu assegura que el sòl es nodreix de marea natural sense utilitzar productes químics. Posseeixen el segell de producte ecològic (CCPAE), que juntament amb el de venda de proximitat fa que sigui un producte d’un alt valor afegit a la comarca del Segrià.
 
L’empresa basa la seva activitat en el respecte al medi ambient per a l’obtenció de l’oli d’oliva verge extra.Tenint en compte que en cada etapa, des de la producció de l’oliva fins l’envasat i la conservació de l’oli resultant, hi ha un camí marcat que dona com resultat un producte cuidat i de qualitat que reflecteix clarament la forma de treballar de Simbionatur. La finca esta situada a Sarroca de Lleida, prop del limit del Espai Natural d’Utxesa i ofereix visites i tallers gastronòmics amb cita prèvia.

POSA'T EN CONTACTE

 

Polígon 8 parcel·la 256

Sarroca de Lleida

MULTIMÈDIA