Vés al contingut

Olis Marian

Marian és un oli tradicional, aparentment senzill però amb molt aroma i personalitat. Gràcies a una varietat recuperada i a la lluita per reivindicar les olives autòctones del territori.
Oli d’oliva de categoria superior obtingut directament d’olives i només mitjançant procediments mecànics.
Hi predomina el sabor de fruita verda amb un toc de picant i amarg. Destaca l’’ametlla, la poma i aromes de tomàquet.

Olis Marian neix de la iŀlusió de dues famílies pageses que des dels seus orígens treballen en el cultiu de les oliveres i amb el seu esforç ajuden a conservar i protegir el paisatge i l’arquitectura rural.
Amb tot això, valoren la importància que un producte de qualitat ha de tenir un caràcter tradicional però alhora innovador.
Marian és el nom d’aquest oli, que ve donat per una dona lluitadora, protectora i forta, pilar important de la família, i a la qui van decidir fer-li aquest homenatge.
El símbol que es veu iŀlustrat al seu envàs, està vinculat amb la forma que tenien els gots de casa seva, que representen els moments plens d’alegria i iŀlusió que comparteixen en família.
Aquest és l’oli Marian, provinent d’olives de Miravet (Ribera d’Ebre) i del Pinell de Brai (Terra Alta) a les faldes de la Serra de Cavalls i a cavall entre el Castell Templer de Miravet i la Catedral del Vi del Pinell de Brai.
Un producte de territori i de qualitat, elaborat de forma tradicional i fruït d’un treball curós a partir d’una agricultura de conservació respectuosa amb el medi.
L’oli Marian s’elabora amb la varietat roja autòctona i minoritària, on el clima mediterrani ofereix les condicions ideals per poder obtenir aquest oli de qualitat premium.

POSA'T EN CONTACTE

 

C. Raval, 61

Miravet

VÍDEOS