Vés al contingut

Oli de Castelló

Logo Oli de Castelló Fira d'Oli Borges Blanques 2021

El nostre objectiu és elaborar una gran marca OLICASTELLÓ ASLINA mostrant l’àmplia experiència en el sector.

Som una empresa familiar dedicada desde 1879, a la elaboració i producció d’oli d’oliva verge extra, entre altres productes amb sabor verge extra.  Ens trobem a la localitat de Castelló de Farfanya (Lleida). 
El nostre recorregut sobre el món verge extra de màxima qualitat l’avalen més de 150 rec

Treballem per elaborar un producte que transmeti la nostra identitat. Valors com el sacrifici, l’esforç, la dedicació, la passió i sobretot l’amor pel nostre treball diari.

El microclima que es crea al bressol del riu Farfanya i l’orientació de les nostres finques són dos factors que contribueixen a tenir un lloc privilegiat per les nostres oliveres.

Això fa que les nostres productes “gourmet” siguin apreciats internacionalment.

Disposem de 26ha en un radi de 10km, al voltant del molí en la que conviuen olivers centenaris i olivers joves. De les quals 8ha corresponen a oliveres de secà ecològiques i la resta oliveres de reg i secà.

Un cop collides, les olives es fan arribar el màxim de fresques possibles i de manera ràpida al molí, allà són elaborades de forma immediata amb maquinària d’última tecnologia.

Apostem per la qualitat ecològica dels nostres olis “premium”. Conscients de l’impacte real que té la producció d’oli osbre l’atmosfera isobre el medi ambient, al molí d’oli hem desenvolupat un pla de producció sostenible, que no només es centra en la producció, sinó també en la sostenibilitat ecològica del sistema productiu. 

La producció es centra en tornar a la terra.

PRODUCTES

VÍDEOS

GALERIA