Vés al contingut

Oli Coll de l'Alba

Oli Coll de l’Alba neix com un projecte d’olivicultura i elaboració d’oli d’oliva verge extra ecològic, de qualitat prèmium i de producció limitada. Un ingredient amb una personalitat modelada per la innovació aplicada a una tradició centenària. El resultat és una proposta gastronòmica atrevida que proporciona un joc amb plenitud sensorial.

És possible que mai haguéssim pensat que aquelles vacances familiars a l’encisador paratge de les Terres de l’Ebre l’estiu del 2010, serien el punt de partida del nostre projecte de vida, Oli Coll de l’Alba.

El mar d’oliveres centenàries, les barraques de pedra seca, els colors intensos de la bellesa paisatgística, la gastronomia i el tarannà de la seva gent ens van enamorar, motiu pel qual dos anys més tard, vam decidir abandonar la nostra Barcelona natal per embarcar-nos en una increïble aventura que començaria al paratge del Coll de l’Alba.

Una aventura plena d’il·lusió i passió pel món de l’oli, cultivada diàriament amb fermesa i el clar objectiu d’elaborar un oli d’oliva verge extra ecològic i de qualitat prèmium que en cada gota conté una porció de paisatge, de clima, de la terra i de nosaltres, el Xavier i l’Alba.

POSA'T EN CONTACTE

Poligon 103 Parcel.la 4 

40°54’44.4″N 0°38’59.6″E

43519 El Perelló

MULTIMÈDIA