Vés al contingut

Molí del Pau

Al poble d’Os de Balaguer (La Noguera), en un molí rehabilitat i visitable, hi trobareu el Molí del Pau, un projecte familiar que va nàixer fa dues generacions amb vocació i amor per la producció d’oli d’oliva verge extra.

Al Molí del Pau elaborem quatre tipus d’oli d’oliva tots són verge extra i de primera qualitat.

 
D’una banda, tenim l’Oli d’Oliva Verge Extra Molí del Pau, elaborat normalment amb un 85% d’oliva arbequina i la resta amb verdiell i sarrut, tot varietats autòctones de la Noguera. Com a resultat obtenim un oli verdós i brillant, d’intens gust afruitat al principi i més dolç a mesura que passa el temps. Aquest oli es filtra sempre abans del seu envasat per tal de treure les impureses naturals de l’oli.
 
També produïm l’Oli d’Oliva Verge Extra Selecció Molí del Pau, un oli elaborat a partir de les primeres olives de la collita (100% arbequines). El procés d’elaboració es fa en fred i el resultat és un oli d’oliva verge extra de primera premsada o del raig, i sense filtrar. Aquest oli és un oli afruitat més verd i més intens, i pel seu procés d’elaboració durant els primers sis mesos pot acumular impureses al fons de l’envàs.
 
L’Oli d’Oliva Verge Extra Selecció Ecològic Molí del Pau, elaborat amb olives 100% arbequines del país que provenen d’una finca reconvertida i amb certificació ecològica. La seva recol·lecció és a mitjans d’octubre.
És un oli amb les mateixes característiques que l’anterior ideal pels que busquen un oli orgànic i sostenible de gran qualitat.
 
L’Oli Verd Molí del Pau. És un oli molt similar a l’oli d’oliva verge extra Selecció. La diferencia és que les olives arbequines es recol·lecten encara més verdes. L’Oli Verd és un oli de molt poca producció, ja que les olives no estan madures i se’n extreu poc suc (producció limitada).

PRODUCTES

GALERIA