Vés al contingut

Els mitjans municipals escalfen motors per a la Fira

Les Borges TV i Ràdio les Borges ja estan escalfant la seva maquinària informativa de cara a la 27 edició de la Fira de l’Oli Verge Extra. Els dos mitjans públics de la ciutat han iniciat els preparatius per donar els seus serveis habituals.

Les Borges TV reprendrà, durant els dies del certamen (del 19 al 21 de gener), l’emissió en directe de tots els actes que tinguin lloc a l’Espai Gastronòmic, a més d’emetre regularment per la gran pantalla d’aquest mateix espai vídeos promocionals i resums d’edicions anteriors. A més, el canal televisiu emetrà al final de cada jornada un recull dels fets més destacables del dia i realitzarà entrevistes a visitants, expositors i premiats que s’inclouran en un reportatge posterior.

Cal recordar que, precisament aquest cap de setmana vinent, l’equip de Les Borges TV acompanyarà els representants del consistori per cobrir la presentació de la Fira de l’Oli a la ciutat de Vic. Allí es projectaran també els habituals vídeos promocionals del certamen garriguenc.

Pel que fa a Ràdio les Borges, a més de la seva cobertura informativa habitual, serà la responsable d’instal·lar un any més un servei de megafonia que ambientarà els dos pavellons firals de la ciutat i donarà informació constant als visitants sobre tots els actes programats a la Fira.