Vés al contingut

Mas de la Santa Creu

Tot i que darrera la història del Mas de Santa Creu hi ha vinculades més de 8 generacions de la nostra família, a dia d’avui la història l’estem escrivint l’Isidre i la Janira (juntament amb la nostra petita filla Duna).

Tots dos hem deixat enrere altres feines, etapes i camins per dedicar-nos en cos i ànima al que més ens motiva: retornar la vida a camps d’oliveres abandonats i elaborar el nostre oli ecològic.

El Mas de Santa Creu és una masia del segle XVIII situada en el punt més alt d’una finca d’olivers, avellaners, ametllers, horta i fruiters.
Una masia que recentment va ser rehabilitada i que és el nucli central de tot un projecte que dóna continuïtat a la feina i esforç que hi han dipositat les 8 generacions de la família que han treballat aquestes mateixes terres.

Un projecte amb visió integral, de producció agrària sostenible social, ambiental i econòmicament, que es basa en el respecte i la passió per la terra i el medi.

Un projecte que és viu i que està en constant evolució. Perquè intentem millorar. Perquè no deixem d’aprendre. Perquè ens agrada fer les coses d’acord amb els nostres valors. I perquè volem perdurar en el nostre intent de posar el nostre granet de sorra per valoritzar la terra, la producció agrària i l’ofici de pagès.

POSA'T EN CONTACTE

Camí del Coll d’en Boc, s/n

Riudoms, Tarragona

MULTIMÈDIA