Vés al contingut

La Fira de l’Oli tria el Mercat de Vic per a la seva presentació “més popular”

 Una delegació de les Garrigues obre una parada informativa al mercat i es reuneix amb representants polítics i firals de la capital d’Osona

La Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra de les Borges Blanques ha triat organitzar a Vic la seva presentació “més popular de totes”. Una delegació de la capital de les Garrigues s’ha desplaçat avui dissabte al Mercat setmanal de Vic, on ha muntat durant tot el matí una parada informativa al bell mig de la plaça Major de la capital d’Osona.

Membres de l’Ajuntament de les Borges Blanques, entre ells l’alcalde Josep Farran i el primer tinent d’alcalde Salvador Noguera, acompanyats de responsables de l’organització de la Fira de l’Oli, han participat en aquesta presentació “adreçada eminentment a la gent del carrer”. En aquest sentit, desenes de persones han pogut disposar del programa d’actes de la Fira previstos per a la setmana vinent (19-21 de gener) i, a més, degustar diferents varietats d’olis que la parada tenia exposades.

Salvador Noguera ha advertit que la tria de Vic, a més d’oferir un mercat setmanal emblemàtic i concorregut, ha estat causada pel fet que la capital d’Osona organitza nou certàmens firals cada any. Per aquest motiu, la delegació garriguenca s’ha reunit avui al matí amb l’alcalde de Vic, Albert Castells, i la gerent de VicFires, Sílvia Badosa, amb els que s’han intercanviat impressions i coneixements sobre organitzacions firals.

El Mercadal, o la plaça Major, és un dels espais més característics i dinàmics de la ciutat de Vic. És aquí on cada dimarts i dissabte té lloc el mercat setmanal, una cita que s’omple de vida, atraient visitants tant d’Osona com d’altres comarques. Formen un gran volum de parades d’alimentació, com també de tèxtil i moda, d’artesania i flors, entre altres sectors.