Vés al contingut

La Fira de l’Oli s’agermana amb FiraReus

L’acte, que tindrà lloc dissabte durant el certamen, suposa la col·laboració permanent amb una de les entitats firals més històriques del país

La voluntat d’expandir la 27a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra de les Borges Blanques més enllà de les fronteres de les Garrigues es tradueix aquest any també amb l’agermanament amb FiraReus. Es tracta d’un dels actes més emblemàtics previstos per al certament de les Borges Blanques, programat per dissabte 20 de gener a les 10 del matí a l’Espai Gastronòmic.

En aquest acte està previst que hi siguin presents el director de FiraReus, Eduard Vicente, i el regidor de Promoció Econòmica de Reus i diputat provincial de Tarragona, Josep Baiges, a més d’altres personalitats municipals de la capital del Baix Camp, que oficialitzaran l’acte amb els representants de les Borges Blanques, entre ells l’alcalde Josep Farran i el primer tinent d’alcalde Salvador Noguera.

Aquest agermanament respon al fet que FiraReus és una entitat “experta i amb experiència”. Es tracta d’una institució que, amb més de setanta-cinc anys anys d’història, disposa de 24.000 metres quadrats de recinte que acullen 140 actes anuals, entre fires, congressos, conferències, reunions i esdeveniments corporatius. Tota aquesta activitat comporta una ocupació de 240 dies a l’any.

L’agermanament suposa que a partir d’ara la Fira de l’Oli de les Borges Blanques i FiraReus podran treballar conjuntament en diversos projectes futurs, intercanviar informació i, fins i tot, recursos i buscar sinergies per col·laborar en iniciatives comunes.