Vés al contingut

Cooperativa de Sant Isidre de Juncosa

Amb més de 100 anys d’història, som una cooperativa que uneix l’esforç i el treball d’un grup d’agricultors, i que està vinculada a l’economia del poble. Encara no ens coneixes?

Fundada l’any 1919 com a “Sindicato Agrícola de Juncosa” per un grup de pagesos disposats a unir esforços i treballar junts per salvaguardar els seus interessos i comercialitzar l’oli de forma conjunta, l’any 1939 passa a dir-se “Cooperativa Agrícola San Isidro” i actualment porta el nom de Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa de les Garrigues.

La Cooperativa ha estat sempre lligada a la història i l’economia del poble, on pràcticament tots els agricultors en són socis.

Durant les últimes dècades la cooperativa ha anat ampliant les seccions per donar més serveis als socis: subministrament d’adobs i fitosanitaris, lloguer de maquinària agrícola, tenda de comestibles, secció de crèdit, venda de gasoil, agrobotiga…

Des de l’any 2011 la Cooperativa disposa d’un nou molí, totalment ampliat i renovat amb la maquinària més avançada per oferir màxima seguretat i més eficàcia al procés d’obtenció i elaboració de l’oli d’oliva verge extra Les Cabanes.

El nou molí, situat a l’entrada del poble, ofereix totes les modernitats i comoditats d’unes noves instal·lacions i s’hi integra tot el procés d’elaboració del nostre oli, des de la molturació fins a l’expedició cap a casa dels nostres clients, passant pel filtratge, la conservació en cups, l’envasat, l’etiquetat, etc.

Les oficines i l’agrobotiga per l’atenció al públic continuen estant al mig del poble, al costat de l’antic molí de la Cooperativa.

PRODUCTES

VÍDEOS

GALERIA