Vés al contingut

Networking

JORNADA DE NETWORKING PROFESSIONAL AMB TAST D’OLIS I GASTRONOMIA DE L’OLI

Descobreix el potencial gastronòmic dels olis catalans, gaudeix d’un tast guiat i connecta amb altres professionals del sector oleícola en una sessió de networking dinamitzada.

Programa i inscripcions

AGENDA

 • 9.45 h – 10.00 h → Registre i benvinguda a càrrec de Rosaura Alastruey.
 • 10.00 h – 10.20 h → Presentació del sector Oleícola de Catalunya
  “Descobreix el potencial de la gastronomia de l’oli i com les varietats d’olis catalans poden afegir valor als vostres plats i potenciar les vostres vendes”, a càrrec de Montse Freixa. Aquesta xerrada està orientada a empreses del sector alimentari que desitgin explorar noves dimensions culinàries i millorar el seu rendiment comercial.
 • 10.20 h – 11.00 h → Tast guiat d’una selecció d’olis de la Fira de l’Oli, amb Montse Freixa
  Una sommelier d’oli d’oliva guiaran els participants a través d’una selecció d’olis mitjançant un tast guiat.
 • 11.00 h – 11.30 h → Demostració d’alta cuina amb oli d’oliva verge extra a càrrec de Pep Moreno
  Un viatge gastronòmic sublim: Pep Moreno ens convida a explorar l’alta cuina amb l’essència única de l’oli d’oliva verge extra.

 • 11.30 h – 11.45 h → Pausa i refrigeri
  Un petit descans amb un refrigeri perquè es pugui xerrar lliurement entre tots els participants

 • 11.45 h – 13.00 h → Negociacions i contacte
  Facilitarem sessions de networking entre totes les persones per fomentar el diàleg entre les diferents parts implicades. Aquelles persones que ho desitgin podran explorar o realitzar compres directament durant l’esdeveniment .

Rosaura Alastruey


Conductora de l'acte
Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques (UAB 1996), va entrar en contacte amb el networking l’any 2004 en un viatge a Silicon Valley. Des d’aleshores s’hi ha dedicat i és una de les primeres en el sector a tot l’estat espanyol.

Montse Freixa


Assessora en gastronomia de l'OOVE
Formadora en gastronomia de l’oli d’oliva verge extra (OOVE) i especialitzada a explotar aquest mercat, assessora i crea eines útils per facilitar el diàleg entre productors i consumidors finals.

Pep Moreno


Xef amb estrella Michelin
Propietari i xef del restaurant El Deliranto, de Salou, amb una estrella Michelin, a més és coordinador i portaveu dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, apadrinats pels germans Torres, que busquen el millor estudiant de cuina de Catalunya.

Inscripcions finalitzades