Vés al contingut

HUB FOODTECH & NUTRITION

El Hub Foodtech&Nutrition és un ecosistema públic-privat impulsat per REDESSA (Ajuntament de Reus), on centres de recerca, institucions, empreses i organitzacions col·laboren de manera estreta per assolir els reptes presents i futurs de la indústria alimentària. Compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya (Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural), La Diputació de Tarragona, la Cambra de Comerç de Reus, la Universitat Rovira i Virgili, Eurecat, IRTA, ACCIÓ i l’Associació Clúster TIC Catalunya Sud.

Formen part del Hub una seixantena d’empreses i entitats vinculades a la indústria agroalimentària del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, i amb la vuitantena d’empreses tecnològiques i digitals associades al Clúster TIC Sud. Un dels objectius és aportar valor a les empreses i entitats adherides amb la finalitat de connectar l’ecosistema i fomentar projectes col·laboratius.

El projecte avança amb la intenció de ser un referent, implicant institucions (l’Ajuntament de Reus, la Generalitat de Catalunya- Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, la Diputació de Tarragona, Eurecat, IRTA, ACCIO i la URV), les principals empreses del sector de la zona i la societat, mitjançant la transferència de coneixement i la promoció d’hàbits saludables. Aquest enfocament aborda la sostenibilitat ambiental, econòmica i social amb l’aplicació de les noves tecnologies i la digitalització.

El Hub FoodTech & Nutrition es tracta d’un projecte estretament relacionat amb el territori i des del qual ja s’han posat en marxa diverses iniciatives que busquen impulsar la transformació del sector i generar un impacte territorial. Compta amb la Universitat Rovira i Virgili com a referent internacional en recerca i estudis. El Centre Tecnològic Eurecat, amb seu a Reus, hi aporta expertesa en salut, nutrició i ciències òmiques, mentre que des de les instal·lacions a Mas Bové, l’IRTA impulsa la innovació agrària amb projectes al voltant de l’oli o la fruita seca.

POSA'T EN CONTACTE

Avda Bellissens 42

(Edifici REDESSA Tecno)

REUS 

VÍDEOS

MULTIMÈDIA