Vés al contingut

Embotits Camprubí

Embotits artesanals

Jaume Camprubí i la seva dona Glòria Montferrer es posen al capdavant d’una botiga de queviures que satisfà les necessitats del veïnat del petit poble d’Alpens, situat a l’extrem nord-oest d’Osona, al Lluçanès. És l’any en què tanca la fàbrica tèxtil que marcava l’activitat econòmica del poble; són temps de canvis per a un nucli d’uns 300 habitants.

La família Camprubí, que proveníem del sector càrnic, decidim apostar per la feina pròpia amb il·lusió i ganes de treballar. Veient la possibilitat de fer-ho rendible, i seguint la tradició familiar, acompanyem l’activitat de la botiga amb la feina de matar porc setmanalment a casa. Així, iniciem l’elaboració d’Embotits Camprubí. 
L’any 1984 amb el negoci ja consolidat, ampliem la botiga i l’obrador. Ens situem a la Placeta de l’església d’Alpens, on hi seguim mantenint el negoci obert i viu i des d’on elaborem tots els embotits que distribuïm.

Ja som tres generacions de la família vinculades a l’elaboració artesanal d’Embotits Camprubí. Seguim essent una empresa familiar, que tenim cura de mantenir la recepta tradicional del porc, així com del control rigorós de les carns i l’ús de la tripa natural.

Embotits Camprubí oferim totes les varietats d’embotit tradicional de la zona i som reconeguts pel gust autèntic i singular de la nostra botifarra negra. Amb ganes de continuar el camí marcat per més de 50 anys d’experiència, seguim compromesos amb la qualitat artesanal i en oferir bons productes.

POSA'T EN CONTACTE

Placeta Església, 3
08587 – Alpens

COMPRA A LA BOTIGA

XARXES SOCIALS