Vés al contingut

Embotits casolans de Planoles

L’origen de la nostra empresa el trobem en els nostres besavis que realitzaven la matança del porc, tan tradicional en les nostres contrades. No obstant, els nostres productes no es començaren a comercialitzar fins a la dècada dels 20, quan l’avi Ramon va obrir una petita carnisseria al poble de Planoles.

Des de sempre, els nostres productes han estat elaborats amb carns d’una qualitat envejable. Ens encarraguem personalment de controlar que aquestes siguin de la millor qualitat possible i del tot fresques, de tal forma que podem assegurar un producte caracteritzat pel seu sabor tradicional, el seu intens aroma, i un aspecte com l’embotit que s’ha fet tradicionalment a pagès.

L’empresa ha anat evolucionant fins a convertir-se en el que és a l’actualitat, adaptant-se als nous avenços però sense oblidar allò que l’ha caracteritzada i l’ha feta créixer: la qualitat del nostre producte.

Podeu trobar-nos en diferents comerços i restaurants i a més de 200 Fires que s’organitzen en les poblacions de tot Catalunya. I ara, a més, a Internet!

PRODUCTES

VÍDEOS

GALERIA