Vés al contingut

El President de la Generalitat, Pere Aragonès, inaugurarà la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra de les Borges Blanques

El President de la Generalitat, Pere Aragonès, inaugurarà la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra de les Borges Blanques

Serà el divendres 19 de gener, a les cinc de la tarda. La cloenda del diumenge anirà a càrrec del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn.

El President de la Generalitat de Catalunya, el M. Hble. Sr. Pere Aragonès, inaugurarà la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra que se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de gener a la capital de les Garrigues. L’acte inaugural tindrà lloc el divendres 19, a les cinc de la tarda, a l’Espai Gastronòmic del Pavelló de l’Oli, i serà el tret de sortida oficial a un certamen que en aquesta 27a edició compta amb 39 productors d’oli d’arreu del país, a més d’altres tipus d’expositors i de les activitats habituals.

L’organització de la Fira agraeix l’assistència del President, que reforça el caràcter nacional que es vol donar al certamen com a cita de referència del món de l’oli. En tots els anys de celebració de la Fira, serà la tercera vegada que la inaugura un president de la Generalitat. Les anteriors van ser el 2023 i el 2013.

La cloenda es farà el diumenge a les vuit del vespre i anirà a càrrec del President de la Diputació de Lleida, l’Il·lm. Sr. Joan Talarn.