Vés al contingut

Cuadrat Valley

Cuadrat Valley es troba a la comarca de Les Garrigues (Lleida), entre els pobles de L’Albagés i Juncosa, a 120 km a l’oest de Barcelona. La nostra finca es troba al cor d’una natura magníficament conservada, en la que l’art de la construcció de pedra seca, inscrit com a patrimoni cultural immaterial per la UNESCO, aporta un valor afegit. Terrasses, abeuradors i cabanes de volta, emblemàtiques de la història de les Garrigues; embolcallen, dibuixen i humanitzen el paisatge. De les 90 hectàrees de terreny, 62 Ha es dediquen al conreu de l’olivera, i a les altres hi trobem: coscolls o garrics, els arbustos típics de Les Garrigues, arbredes i boscos, una roureda de tòfona, ametllers…

El nostre oli d’oliva verge extra mono varietat arbequina, es cultivada a l’oliverar familiar, amb segell de la DOP Les Garrigues. La diferència entre les nostres quatre elaboracions: ELIXIR, ELIXIR DESPINYOLADA, L’OLI i L’OLI ECOLÒGIC, rau en el període de recol·lecció de les nostres olives i la nostra parcel·lació, on dia rere dia controlem i treballem per a que el cultiu sigui el màxim expressiu possible per a cada oli, que li atorga un aroma diferent.

La nostra història

Al 2015, la família Cuadrat–Teycheney va comprar 62 hectàrees d’oliveres a L’Albagés. El besavi Francesc Cuadrat, natural de L’Albagés, posseïa i cultivava oliveres centenaries a principis del segle XX. La seva besneta, l’Evelyne, va decidir reemprendre la història familiar, que es va aturar als anys 30. Al costat del seu marit Patrick Teycheney, originari de Bordeus i propietari d’una vinya a Saint-Emilion Grand Cru, van decidir reestructurar i modernitzar els camps d’oliveres per extreure’n un oli d’oliva verge extra ecològic, amb segell DOP Les Garrigues.

POSA'T EN CONTACTE

 

Camí de Cervià, km 3,500

25155 L’Albagés 

PRODUCTES

L'Oli

Mel

Sal Marina