Vés al contingut

Cooperativa Camp de Castelldans

Benvinguts i benvingudes a l’estand virtual de la Cooperativa de Sant Fortunat de Castelldans. Creus que la situació que vivim ens pararà? Ja és hora d’espavilar! Per això i en motiu especial de la Fira de l’Oli Virtual, tenim moltes ofertes disponibles per a tu, volem motivar-te i ajudar-te amb tot el que puguem, esperem que gaudeixis al màxim!

La Cooperativa Camp de Castelldans va començar el seu camí gairebé fa un segle, tot i que la data oficial de fundació és lleugerament posterior.
Aquesta cooperativa representa a uns 80 socis agricultors que treballen les terres d’olivera, tant en secà com amb regadiu.
El molí està equipat amb la tecnologia més moderna que els permet processar les olives amb procediments mecànics i preservant les virtuts de la matèria primera per obtenir un verge extra molt especial.
OliFERM és el resultat d’una collita més òptim de maduració i una selecció del fruit molt acurada, així com una elaboració tradicional per extreure la màxima qualitat al producte.
Després de molt temps elaborant i millorant, OliFERM s’ha convertit en un referent al mercat, arribant fins al producte que és actualment, un oli d’oliva verge extra d’excel·lentíssima i irrepetible qualitat, elaborat amb els mètodes tradicionals.

Les propietats més importants i diferenciadores del nostre oli d’oliva verge extra són, uns aromes secundaris de tipus vegetal, amb connotacions d’herba
acabada de tallar, carxofa o fonoll, ametlló floral i nou verda, així com una sensació ametllada al final del tast. El conjunt del resultat, és un oli potent en
boca i subtil en aroma.
Al preu d’un petit turó amb 382 metres d’altitud, al cim del qual hi ha les ruïnes del castell, que va constituir un punt important a l’època romana i que ara es
representa en el logotip d’OlifERM, es troba el municipi de Castelldans.
Situada a la comarca oleo-turística de Les Garrigues, la Cooperativa Camp de Castelldans va voler millorar i donar valor afegit al seu producte més
representatiu, l’oli d’oliva (100% arbequina), van donar-li unes característiques immillorables i inconfusibles en gust i olor.
El pas del temps, els anys d’experiència en el sector i un gust per la feina professional i ben feta, fan d’OliFERM un producte únic que, sent la marca
reconeguda de la Cooperativa Camp de Castelldans, encapçala una gamma de productes de màxima qualitat.
BOdeFERM meix com a germana petita del nostre estimat OlifFERM, amb productes del territori com són les olives arbequines, l’olivada o les ametlles.
Amb aquest canvi, volem impulsar el producte de la zona amb diferents envasos i formats més accessibles per als nostres clients.

PRODUCTES

MULTIMÈDIA