Vés al contingut

Contacte

Contacte

Si tens algun problema durant la teva visita a la fira no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres o utilitzar la caixa de xat de la dreta.  

Carrer Catalunya, 14, 18, 25400 Les Borges Blanques, Lleida

Preguntes freqüents

Com visualitzo el contingut?

Per veure el contingut ho pots fer amb qualsevol dispositu. Un telèfon mòbil (recomanem en versió vertical), una tauleta o bé un ordinador. Depenent de la marca, model i dimensions de la pantalla, veuràs les coses diferents. 
Nosaltres et recomanem que utilitzis un ordinador o un mòbil. I si has de comprar oli, ho facis davant d’un ordinador, perquè no et podem garantitzar com són les pàgines de cada expositor. 

És segur comprar des de la fira?

La Fira de l’Oli Virtual posa a disposició dels seus visitants un directori d’expositors. La compra es fa en cada pàgina de l’expositor. Quan entreu a una botiga, us heu de fixat que tingui la normativa de galetes correcta i també que tingui el certificat SSL, que significa que la pàgina és segura. Normalment és un candauet gris o verd tancat a l’inici de la direcció. La direcció ha de començar per https://.

On estarà visible el contingut?

Et recomanem que visitis l’apartat “programa” de la fira. A cada casella d’activitat hi ha un botó que hi posa “Accedir”. 

Tens dues opcions. Si estàs dins de la franja horària de l’activitat, el botó et portarà a l’auditori, on podràs veure el contingut destacat. 

Un cop hagi passat l’hora de l’activitat, aquesta quedarà categoritzada dins de l’apartat d’auditori, però també hi podràs tornar a accedir a través de l’enllaç del programa. 

Quins dispositius recomaneu?

Et recomanem que accedeixis al web firaoli.online a través d’un mòbil en horientació vertical o bé un ordinador. Si utilitzes una tauleta, fes-ho en versió vertical. Tot està més optimitzat. Per veure els esdeveniments en directe, necessitaràs una bona connexió a internet. 

Com puc contactar en directe amb la fira

Si et sorgeix algun dubte mentre navegues per la fira. Tens un botó assistencial que et connectarà amb una hostessa. 
Estarà encantada d’ajudar-te.