Vés al contingut

Cooperativa La Borgenca

Una Cooperativa centenària

Agrària i Secció de Crèdit LA BORGENCA, SCCL és una entitat agrícola situada al poble de Les Borges Blanques que va ser fundada el 1918 per un grup d’agricultors locals, tot hipotecant les seves propietats per a iniciar aquest projecte.

Inicialment el seu nom era PLA D’URGELL, però el 2006 es va canviar per LA BORGENCA, i donar així més protagonisme al municipi de Les Borges Blanques .

La seva ubicació al principi va ser al carrer de la Cavalleria, on ara hi ha el molí d’oli. Ara les instal·lacions principals es troben al Passeig Del Terrall, en una antiga finca anomenada HUERTO DEL MARSAL, i que la Cooperativa va comprar el 1965 a la família Marco.

Actualment la Cooperativa compta amb la Secció de Fruita Dolça (pera, poma, préssec, nectarines, etc.), la Secció d’Ametlles, la Secció de l’Oli, la Secció de Subministraments, una Agrobotiga per a tothom, i la Secció de Crèdit per a facilitar els projectes i empreneduria dels nostres socis.

Amb més de 700 socis, la nostra Cooperativa solament comercialitza els productes que aquests produeixen en els seus camps, tot reafirmant el projecte comú que va iniciar-se ara fa més de 100 anys.

Per a llegir més clickeu aquí

Els nostres desitjos que tingueu una molt Bona Fira de l’Oli 2024, i us invitem a provar el nostre oli que podeu trobar a la nostra botiga on-line. Però esperem que aviat ens puguem veure a la nostra Agrobotiga, i poder fer-nos una encaixada de mans ben merescuda.

PRODUCTES

Oli d’oliva Verge Extra, 100% d’oliva arbequina dels socis de la Cooperativa