Vés al contingut

Boirauliva

L’oli d’oliva verge extra BOIRAULIVA és un oli de primera qualitat. La cota alta, la vegetació boscosa de l’entorn, el tipus de terra, la puresa de l’aire, fan de Fulleda, les Garrigues, un lloc únic i privilegiat, que aporta unes característiques concretes a les oliveres. 

Elaborat amb olives 100% arbequines, acaronades per la boira, premsades en fred un cop acabades de collir, naturalment riques en polifenol. Un oli verge extra delicat, clàssic, minimalista, equilibrat, afruitat, dolç de baix amarg i picant, el sabor i les característiques de BOIRAULIVA són úniques d’un producte gurmet, especialment adequat per a l’ús diari, ja sigui per cuinar, per amanir i l’acompanyament perfecte per un bon pa, sense necessitat d’aportar-hi el fruitat del tomàquet.

BOIRAULIVA està envasat en una ampolla de vidre amb un disseny net i minimalista que ens han fet les dissenyadores KAMON DISSENY i recoberta amb un embolcall de paper opac per evitar qualsevol oxidació de l’oli a través de l’exposició a la llum. Cada ampolla s’omple i s’etiqueta a a SET7 d’Oli. Tot el material és reciclable i reutilitzable.

UN OLI ÚNIC

SPOTS

GALERIA