Vés al contingut

Cooperativa de Bellaguarda

Més de 1oo anys conreant el mateix fruit, l’arbequina, i extraient-ne el mateix producte, el seu suc, avalen el saber fer d’Olis Bellaguarda i la qualitat del seu oli monovarietal, molt apreciat per la seva gran intensitat aromàtica.

Olis Bellaguarda neix de la cooperativa centenària Camp de Bellaguarda, situada a Bellaguarda, a les Garrigues, una de les millors zones de producció d’oli d’oliva verge extra. Des de la seva fundació, gràcies als coneixements transmesos de generació a generació, es produeix un oli monovarietal de qualitat superior, extraient el suc d’olives seleccionades de la varietat arbequina i aconseguint un oli d’oliva verge extra molt apreciat arreu del món per la seva qualitat excepcional i intensitat aromàtica.

 

La situació geogràfica del municipi de Bellaguarda, amb les seves terres àrides característiques de certa latitud, brinda les condicions ideals per al cultiu de l’arbequina, atorgant a l’oli una gran qualitat, personalitat pròpia i una intensa aroma afruitada. Aquesta, queda avalada pel remarcable nombre de premis obtinguts des que, a partir del 2004, Olis Bellaguarda va decidir confirmar la qualitat dels seus productes en concursos nacionals i internacionals.

PRODUCTES

NOVA COLLITA 2023/24

GALERIA