Vés al contingut

Arrenca el muntatge de la Fira, amb una millora de la qualitat dels estands agroalimentaris

Els treballs de muntatge i preparació Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra de les Borges Blanques han començat aquesta setmana amb una aposta ferma per la qualitat. En total, són 5.800 metres quadrats de recinte firals (els mateixos que l’any passat) repartits entre dos pavellons, una carpa de 1.200 metres quadrats, per als concerts musicals i els dinars de germanor, i la zona exterior.

Una de les grans novetats d’enguany serà la reconversió d’una bona part del sector agroalimentari que gaudirà per primer cop d’estands de fusta. En total, l’organització de la Fira incorpora disset instal·lacions d’aquest tipus per a productors d’aliments de proximitat que abans estaven acollits sota una carpa de plàstic al carrer d’Indústria. Es tracta d’una iniciativa de l’organització per afavorir una millora en el disseny visual de la Fira.

La 27 edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra, en la seva aposta per expandir-se a productors d’oli de tot Catalunya, ha augmentat la xifra dels seus estands oleícoles, passant de 34 a 41 que acollirà els 39 expositors. Tots ells ocuparan el Pavelló de l’Oli i, per primer cop, part del Pavelló Comercial.