Vés al contingut

ACUDAM

ACUDAM és una entitat declarada d’utilitat pública i d’interès social. Fundada el 1975, compta amb més de 120 treballadors, unes instal·lacions industrials que superen els 11.000 m² i uns vivers de més de 7000 m². A més d’oliveres, produeix protectors per a arbres, sementers, safates forestals, alvèols i envasos.

Des dels nostres inicis hem estat molt exigents amb la qualitat I el servei que donem als nostres clients. Gràcies a aquest Compromís ens hem guanyat la confiança dels olivicultors. Per això avui som un dels més importants vivers productors de plançons d’olivera Arbequina.

Les oliveres de varietat arbequina són de vigor mitjà-alt i resistents al fred. S’adapten bé a diferents climes i terrenys. Maduren entre octubre i desembre segons la zona. Són òptims per a sistemes mecànics de recol·lecció. La floració es produeix entre maig i juny. Són molt productius i precoços. L’oli verge d’oliva Arbequina és un dels més apreciats, gràcies al seu sabor i qualitats gastronòmiques.

Iniciem la nostra producció a partir d’estaques semi-llenyoses, que són extretes d’oliveres de les millors plantacions de la comarca de les Garrigues, lloc originari de la varietat Arbequina.

Amb una tècnica molt precisa, que incideix en les condicions mediambientals, arrelem les estaquetes semillenyoses. Després les plantes són trasplantades als nostres túnels de creixement fins a esdevenir oliveres adequades per al cultiu. Obtenim així plantes amb un potent i equilibrat sistema radicular.

VÍDEOS

GALERIA