Vés al contingut

Actelgrup

Som una cooperativa de segon grau amb 43 anys d’història amb 430 treballadors/es de mitja anual i 7 centres de treball.
Formada en l’actualitat per 102 cooperatives de primer grau de 5 comunitats autònomes: Aragó, Catalunya, Castella i Lleó, Extremadura i la Comunitat Valenciana.

Des de la seva fundació el 1980, ActelGrup ha estat al servei de les seves cooperatives, socis, treballadors i clients.

El nostre objectiu és donar un servei integral a les cooperatives des del camp fins a la comercialització, així com aconseguir la millor valoració de les produccions dels nostres socis i sòcies. ActelGrup compta amb 6 unitats de negoci: fruita, extensius, subministraments, oli, Central, la nostra corredoria d’assegurances i Serveis.

Som comercialitzadors d’oli d’oliva verge extra d’arbequina, vinagres, olives i fruits secs.

La nostra divisió d’oli d’oliva neix el 1980 al cor de Les Garrigues (Catalunya), bressol de l’oliva arbequina, amb l’objectiu de produir el millor oli d’oliva verge extra.
Gràcies a la tradició i a dècades d’experiència en la producció d’oli d’oliva, els nostres productes destaquen per la seva alta qualitat i gust.

Els nostres olis estan elaborats amb oliva arbequina. Una varietat que és originària d’Arbeca (Catalunya). L’oli d’oliva arbequina es caracteritza pel seu equilibri en sabor i les seves notes aromàtiques a ametlles verdes, tomàquets i carxofes.

POSA'T EN CONTACTE

Seu Social

Ctra. Vall d’Aran, km. 3

Lleida

Centre de Producció

Verge de Montserrat 29

Les Borges Blanques

VÍDEOS